background

Rólunk, bővebben...

ÖN JÓ HELYEN JÁR

Köszönjük, hogy érdeklődésével megtiszteli minket!


Cégünket 2014-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy acélipari termékeket szállítsunk építőipari partnereink részére, így elsősorban a betonelemgyárak részére.


Beszállító partnereink között mind keleteurópai (orosz, ukrán, stb.), mint nyugateurópai (olasz, osztrák) cégek szerepelnek, míg vevőink elsősorban magyarországi és szlovákiai cégek.


Acélipari feldolgozó kapacitásunk, építőipari gépeink és saját szállítóeszköz parkunk hatékony munkára ad lehetőséget.


Az idő közben megváltozott tulajdonosi struktúrával egy időben cégünk tevékenysége is változott, így a mai napon – az acélipari termékek forgalmazása mellett – részt veszünk építőipari kivitelezésekben is. Cégünk tulajdonosai és alkalmazottai között olyan szakemberek találhatóak, akik több évtizede tevékenykednek az építőiparban, míg alvállalkozóink elsősorban azok a cégek, melyek részére acélipari termékeket szállítunk be, így több ponton is kapcsolódunk egymás tevékenységéhez.


Ezidáig több családi házat, társasházat és ipari csarnokot építettünk fel generálkivitelezőként és számos egyéb építkezésen veszünk részt alvállalkozóként. Szakembereinkés alvállalkozóink képessé teszik cégünket olyan beruházások lebonyolítására is, melyek igen pontos és szakszerű kivitelezést követelnek meg, mint például a magasraktárak (pl. 16 méteres magassággal is), mely épületekre és minőségre egyre növekvő igény tapasztalható.


A kor kihívásainak megfelelően okosotthon megoldásokat is kínálunk, így a kulcsrakész kivitelezés ma már “mobilra kész” kivitelezést is jelenthet!


Reméljük, hogy – akár kereskedelmi, akár építőipari tevékenységünk kapcsán – hamarosan partnereink között tudhatjuk Önöket is megrendelőként vagy kivitelezéseinkben résztvevő társunkként.